AK Parti Adıyaman Milletvekili Salih Fırat, AK Parti Adıyaman İl Başkanı Seyfettin Bilen, AK Parti Adıyaman Eski İl Başkanı Av. Halil Fırat, Kahta Belediye Başkanı Abdurahman Toprak, Çelikhan Belediye Başkanı Mustafa Bulut ile partinin yönetim kurulu üyeleri Çelikhan Belediye Başkanı Mustafa Bulut’u ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerinde bulundu.

AK Parti Adıyaman Milletvekili Salih Fırat ve AK Parti il yönetim kurulu üyelerinden oluşan heyet, geçen günlerde Çelikhan’a içme suyu için Karmkuk mevkisinde yapılan ölçüm çalışmaları esnasında çıkan olayla ilgili, Çelikhan Belediye Başkanı Mustafa Bulut’u makamında ziyaret ederek olay hakkında bilgi aldı. Ziyaretlerden dolayı memnuniyetini dile getiren Çelikhan Belediye Başkanı Mustafa Bulut, “Köylümüzle ayrımız gayrımız yok, hak hukuk neyse o olmalıdır” dedi.

AK Parti Adıyaman Milletvekili Salih Fırat, karmkuk suyu için gelişen olayın son bulmasını isteyerek “Büyük geçmiş olsun inşallah bir daha böyle olaylarla karşılaşmayız ilçede bizim, köyde bizim” dedi.

AK Parti Adıyaman Milletvekili Salih Fırat, AK Parti Adıyaman İl Başkanı Seyfettin Bilen, Kahta Belediye Başkanı Abdurrahman Toprak, Çelikhan Belediye Başkanı Mustafa Bulut, İl ve İlçe Parti üyeleriyle beraber Sivil Toplum Kuruluşları ilçe temsilcilerini ve esnafı dolaştı. Heyet, Çelikhan AK Parti İlçe teşkilatında partililerle bir araya gelip geçmiş olsun dileklerinde bulunduktan sonra ilçeden ayrıldı.