AK Parti eski İl Başkanı İbrahim Halil Fırat, görev yaptığı süre boyunca sürekli diyalog halinde olduğu kurumlara ziyarette bulunarak, ‘helallik’ diliyor.

Dört yıl boyunca AK Parti İl Başkanlığı görevini yürüten İbrahim Halil Fırat, bu güne kadar uyum içerisinde kol kola yapılan çalışmalarda gösterdikleri gayretlerden dolayı kurum müdürleri ve çalışanlarına teşekkür etti.

İl Özel İdare Müdürlüğü’nü ilk olarak ziyaret eden İbrahim Halil Fırat, İl Özel İdare Genel Sekreteri Kenan Doğan, Yardımcısı Sami Işık, İl Genel Meclis Başkanı Salih Şahan, Yol-İş Sendikası Başkanı Zeynal Toprak başta olmak üzere şube müdürleri ve personeller ile tek tek vedalaştı.

Kurum çalışanları İbrahim Halil Fırat ile görev yaptığı süre içerisinde karşılıklı diyalog halinde olduklarını ve birlikte çalışmaktan mutluluk duyduklarını ifade ettiler.

İbrahim Halil Fırat ise, görev süresi boyunca kimseyi üzmemeye ve kırmamaya gayret ettiğini, bu doğrultuda Adıyaman’a hizmet etmenin çabası içerisinde olduğunu kaydetti.

Fırat, siyasetin uzun soluklu bir şey olduğunu ve siyaset yapmaya devam edeceğini ifade ederek, “Ülkem için, Adıyaman için ne yapmam gerekiyorsa yapmaya hazırım. Bu memlekete bir çivi çakılmasında küçükte olsa bir faydamız olmuş ise ne mutlu bize” dedi.