Adıyaman’ın Sincik ilçesine bağlı Arıkonak İlkokulu’na İş Adamı Nurettin Uğur’dan anlamlı yardım.

Aslen Sincik İlçesi Arıkonak Köyünden olan Eski Milletvekili Nurettin Uğur, doğduğu büyüdüğü yerleri unutmadı. Aynı zamanda Başbakanlık TİKA Komisyon Üyesi olan Nurettin Uğur, Arıkonak köyünde yer alan birleştirilmiş sınıflı ilkokulunda okuyan tüm öğrencilerin ihtiyaçlarının yanı sıra okulda eksik olan malzemeleri de karşılıyor. Arıkonak Köyünü ziyaret eden Hayırsever İşadamı Nurettin Uğur, köy okulunda eğitim güren tüm öğrencilere birer tablet, elbise ve ayakkabı hediye etti.

İşadamı Nurettin Uğur, köy sakinleri, okul öğretmeni ve İlçe Milli Eğitim Müdürü ile yaptıkları sohbetten sonra Arıkonak’ ta 4 derslikli bir okul yaptıracağını belirterek, “Köyde derslik sıkıntısı olduğu için köy sakinleri okul döneminde başka yerlere göç ediyorlar, bu konuda mağduriyetin önlenmesi açısından yapılacak bir okul binası ile tersine göç olacaktır” dedi.

Yatırımların ve yardımların Allah rızası için yaptığını belirten Nurettin Uğur, ilçede eksik olan her ne olursa olsun elinden gelen yardımı esirgemeyeceğini belirtti.

Sincik İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Aydın, “Arıkonak İlkokulu ve öğrencilerine yapmış olduğu yatırım ve destekler için Hayırsever İşadamımız Nurettin Uğur’a teşekkür ediyorum” dedi.