Adıyaman Belediyespor Hentbol Takımı, Belediye Başkanı Hüsrev Kutlu’yu ziyaret ederek, hentbol ligi’nde aldıkları kupayı kendisine takdim ettiler.

Takımın yöneticilerinden Aykut Dündar Başkanlığındaki hentbolcuları Başkan Kutlu makamında kabul etti. Hentbol Takımı olarak turnuvada ilk defa 2. Lige çıktıklarını belirten Aykut Doğan, “Lige hızlı başladık. İlk maçımızı Diyarbakır’da yaptık. Deplasmanda Diyarbakır’ı 33-30 mağlup ettik. Takım olarak çok güçlüyüz. Almış olduğumuz kupanın sevincini Sayın Belediye Başkanımızla paylaşmak istedik. Bugün onun için buradayız. Kupamızı Başkanımıza takdim etmenin mutluluğu içerisindeyiz. İnşallah her maçta galibiyetle çıkarak İlimizi ve Belediyemizi en güzel şekilde temsil edeceğiz. Ziyaretimiz esnasında bize göstermiş olduğu ilgiden dolayı Sayın Belediye Başkanımıza teşekkür ediyoruz” dedi.

Belediye Başkanı Hüsrev Kutlu ise, ziyaretle ilgili duyduğu memnuniyeti dile getirerek, 2. Lige çıkan Belediyespor’un Hentbol Takımını tebrik etti ve başarılarının devamını diledi