Ziraat Bankası’nın 151.kuruluş yıldönümü nedeniyle, Gölbaşı İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Serdar Atakan, Ziraat Bankası Gölbaşı Şubesini ziyaret etti.

Ziraat Bankası Gölbaşı Şube Müdürü Reşit Maaşoğlu’nu ziyaret eden Binbaşı Serdar Atakan, Ziraat Bankası’nın Türkiye’nin en köklü kurumlarından bir tanesi olduğunu belirterek, 1863 yılında çiftçiye destek ve kötü amaçlı sistemden çiftçiyi kurtarma amaçlı kurulduğunu belirtti. Atakan, “Bugün için sadece tarım değil, çok geniş bir alanda faaliyet gösteren çiftçilerimizi, üreticilerimizi destekleyen temel kuruluşumuz ve sadece çiftçilerimize kullandırdığı krediler ile aynı zamanda enerjiden turizme kadar dış ticarete kadar çok geniş bir alanda pek çok sektörü fonlayan bir bankamız. Bu amaçla müdürümüzün şahsında Ziraat Bankası’nın 151. kuruluş yıldönümü kutlu olsun” dedi.

Şube Müdürü Maaşoğlu ise, 1863 yılında Mithat Paşa tarafından Rumeli’de memleket sandıkları adıyla kurulan Ziraat Bankası’nın Taraklı Şubesi’nin ise 45 yıl önce 19 Aralık 1968 yılında açıldığını belirterek, "Banka olarak amacımız müşterileri memnun etmektir. Müşterilerimizin bankamızdan güler yüzle ayrılması bizleri de mutlu ediyor Müşterilerimiz de Ziraat Bankası’ndan memnun olduklarını dile getirerek, gerek personel gerekse idari müdür işlerimizin daha hızlı ve kolay olması için ellerinden gelen çabayı sarf ediyorlar" diye konuştu.