Adıyaman Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen Okullar Arası Gençler Erkekler ve Genç Kızlar Masa Tenisi müsabakaları sona erdi.

20 Kasım - 4 Aralık 2014 tarihleri arasında bay- bayan takımı olmak üzere toplam 51 okulun katıldığı ve Gençlik Merkezi Spor Salonunda yapılan yarışmalar sonucunda; Genç Erkekler Kategorisinde birinci Besni Anadolu Lisesi, ikinci Adıyaman Lisesi, üçüncülüğü ise, Besni Şehit Abidin Tanrıkulu Lisesi elde etti. Genç Kızlar Kategorisinde ise, birinci Besni Anadolu Lisesi, ikinci Besni Şehit Abidin Tanrıkulu Lisesi, üçüncülüğü ise, Kâhta İMKB Anadolu Lisesi elde etti.

Masa Tenisi turnuvası maçlarına, okul öğrencileri büyük ilgi gösterirken, maçlar oldukça renkli görüntülere sahne oldu.

Karşılaşmayı Vali Yardımcısı Levent Öztin, Adıyaman Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Seyit Ahmet Bağcı, Gençlik Merkezi Müdürü Fikret Keleş, şube müdürleri, okul müdürleri, beden eğitimi öğretmenleri ve çok sayıda öğrenci izledi.

Final maçlarının ardından düzenlenen ödül töreninde ilk 3 takıma kupa ve madalyaları, Vali Yardımcısı Levent Öztin, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Seyit Ahmet Bağcı, Gençlik Merkezi Müdürü Fikret Keleş ve Spor Şube Müdürü Ömer Faruk Dursun tarafından verildi.