Adıyaman Nemrut Rotary Kulübü’ne yeni katılan üyelerin rozetleri düzenlenen toplantıda takıldı.

Adıyaman Nemrut Rotary Kulübünün 2014-2015 Dönem Başkanı Ferit Binzet, kulüp üyeleri ve davetlilerin katıldığı törende yeni üyelerden Park Hospital Diyetisyen Uzmanı Ceren Tanrıverdi ve Yapıkredi Bankasında görevli Bahar Subaşı’ya yemin törenlerinin ardından Kulübün kıdemli üyelerinden Yaşar Koca ve Songül Züleyha Önder tarafından rozetleri takıldı.

Rotary 2430. Bölge Federasyonuna bağlı olan Nemrut Rotary Kulübünün 15 yıldır Adıyaman’da çeşitli sosyal ve kültürel aktivitelerin yanı sıra birçok sosyal projeye imza attığını belirten Dönem Başkanı Ferit Binzet, yeni üyelerle birlikte kulübün büyümeye devam ettiğini ve gençleşen üyeleriyle birlikte sosyal sorumluluk bilinci ile çalışmalarını sürdürdüklerini belirtti.

Adıyaman Nemrut Rotary Kulübü Başkanı Ferit Binzet, yeni üyelerin rozet takma töreninde yaptığı konuşmada, dünyanın en büyük ve en önemli sivil toplum kuruluşlarının başında gelen Rotary Kulüplerinin topluma karşılıksız hizmet verdiğini, ulusal ve uluslararası düzeyde çok büyük ve önemli projeleri hayata geçirdiklerini söyledi.

Binzet, ”Yeni üye arkadaşlarımızla birlikte Nemrut Rotary Kulübü olarak, sosyal, kültürel, sağlık ve eğitim alanında yeni projelerimizi hayata geçirmeye devam ederek kentimize kalıcı ve önemli katkılarda bulunmaya devam edeceğiz. Yeni üye kabul töreni hem kulüp hem de yeni Rotaryen’in yaşamında unutulmayacak bir anı olarak kalmalıdır.

Adıyaman’da sosyal sorumluluk bilinci ile kendinden önce topluma hizmet etmeyi bir yaşam felsefesi olarak benimseyen Rotaryenlerin bir araya geldiği kulübümüz yeni üyeleriyle birlikte kendi aralarındaki dayanışmayı ve sevgiyi pekiştirerek büyümeye devam etmektedir. Amacımız başta yaşadığımız kente ve topluma faydalı olabilecek çalışmaların projelere dönüşmesini sağlamaktır. Bu anlamda 1999 yılında kurulan kulübümüz, tüm üyeleriyle birlikte bugüne kadar özveri ile çalışmalarını sürdürmeyi başarmıştır. Bir Rotaryen olarak sürdüreceğiniz yeni hayatınızda sevginin ve hoşgörünün yeteneklerinizle birleşerek topluma faydalı ve yarar sağlayacak projelere dönüşmesini diliyor kulübümüze hoş geldiniz diyorum” dedi.

Nemrut Rotary Kulübü’nün yeni üyelere rozet takma törenini ardından kulüp üyeleri davetli konukları ile birlikte hatıra fotoğrafı çektirdi.