Kahta Devlet Hastanesi’nde görev yapan bazı hekim ve diğer sağlık çalışanları hasta yakınları tarafından BİMER’e yapılan teşekkür konulu başvurular nedeniyle Hastane yönetimi tarafından takdirname ile ödüllendirildi.

Konuyla alakalı olarak açıklamalarda bulunan Kahta Devlet Hastanesi Başhekimi İlyas Öner, “Hastanemizde tedavi gören bazı hasta yakınları, BİMER’e yaptıkları başvuruda, personellerimizi hastalarına gösterdikleri şefkat ve titizlikten dolayı takdir etmişlerdir. Bu durum Hastane Yöneticisi olarak beni bahtiyar ediyor. Vatandaşlarımızın da yapılan hizmetin değerini biliyor olması bizleri mutlu ediyor. Biz, tüm personellerimizle daha da özverili çalışmalar yaparak sağlık hizmeti vermeye devam edeceğiz” dedi.

Dahiliye Uzmanı Dr. Utku Aygördü, Diş Hekimi Cem Çalışkan, Acil Servis Hekimi Dr. Betül Sertel, Hemşire Merve Yücel, Zeynep Akgündüz ve Betül Yavaş, Memur İbrahim Şahin Bağcı, Danışma Birimi Personeli Abdulkadir Hallaç, Güvenlik Personeli Aydın Köse ve Hüseyin Berk, Sekreter Ahmet Deniz ve Cihat Aydın, Yemekhane Personeli Haci Hüseyin Temur, Temizlik Personeli Orhan Bozan ve Şefket Öksüz’e Başhekim Uzm. Dr. İlyas Öner ve Hastane Müdürü İlhan Aslan tarafından takdirname verildi.