Polis Eşleri Kaynaşma ve Yardımlaşma Derneği (PEKAY) tarafından üniversitede okuyan 30 öğrenci için kermes düzenlendi.

PEKAY Derneği tarafından düzenlenen ve üç gün sürecek olan kermesten elde edilecek gelir, dernek tarafından burs verilen 30 öğrencinin eğitimine katkı sağlayacak.

DSİ eski Lokalinde yapılan kermesin açılışına İl Jandarma Alay Komutanı Albay İbrahim Koyuer ve eşi Nazan Koyuer, Emniyet Müdürü Fikret Salmaner ve eşi Ayşe Salmaner ile birlikte polisler ve eşleri katıldı. Gıda ve bazı hediyelik eşyaların satıldığı kermeste, polis eşleri evlerinde yaptıkları ürünleri satışa sundu.

Polis Eşleri Kaynaşma ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Ayşe Salmaner, derneklerinin 18 yıllık bir dernek olduğunu ve her yıl öğrencilere burs sağladıklarını belirterek, “Kermesimizin hayırlı olmasını ve güzel kazançlar getirmesini diliyoruz. Her yıl düzenlediğimiz kermesimizi bu yılda gerçekleştiriyoruz. Şehit, gazi ve emekli olan personeller içerisinde 4 yıllık üniversite okuyan çocuklarına burs veriyoruz. 18 yıllık bir dernek olarak çocukların eğitimine katkı sağlamaya devam ediyoruz. Bu tür kermeslerden elde ettiğimiz gelirler çocukların eğitimine harcanıyor” dedi.