Adıyaman Belediyesi bünyesinde faaliyetlerini sürdüren TOGEM, zor şartlar altında yaşam mücadelesi veren 10 Suriyeli aileye çeşitli yardımlarda bulundu.

Ülkelerinde yaşanan iç savaştan kaçarak Türkiye’ye sığınan ve Adıyaman’da yaşama mücadelesi veren Suriyeli 10 aileye kucak açan Adıyaman Belediyesi, ailelerin gıda ve giyim gibi temel ihtiyaçlarını karşılamaya devam ediyor.

Adıyaman Belediyesi bünyesinde uzun süredir faaliyet gösteren Toplum Gelişim Merkezi (TOGEM) Koordinatörü Yasemin Delibaş, konu ile ilgili yaptığı açıklamada, “İlimize yerleşen 10 Suriyeli aileye gıda, kömür, giyim ile birlikte çocuklara ayakkabı ve oyuncak yardımında bulunduk. Zaten kuruluş amacı yoksul ve ihtiyaç sahibi ailelerin, kişilerin ihtiyaçlarını karşılamak olan merkezimiz, bu kapsamda çalışmalarını tüm hızıyla sürdürmektedir. Bu çalışmalar noktasında bizden desteğini esirgemeyen Belediye Başkanımız Hüsrev Kutlu’ya teşekkür ederiz. Ve ayrıca Bize bu konuda destek olan herkese teşekkür ediyoruz” diye konuştu.