Adıyaman Alevi Kültür Dernekleri Başkanlığı tarafından yürütülen ‘Okumak yaşamaktır kitap kafe’ projesi kapsamında okur, yazar buluşmaları düzenleniyor.

Adıyaman Alevi Kültür Dernekleri Başkanlığınca yapılan proje kapsamında Yunus Emre Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileriyle bir araya gelen Yazar Ahmet Kara ve Ali Gülmez, yoğun ilgi gördü. Okulun konferans salonunda gerçekleştirilen etkinliğe Adıyaman Alevi Kültür Dernekleri Başkanı Rıza Tanrıverdi, Yazar Ahmet Kara, Ali Gülmez, Gençlik Merkezi Müdürü Ayhan Tekin, Okul Müdürü İmam Şimşek, okul öğretmenleri ve öğrenciler katıldı. Okur, yazar buluşması kapsamında öğrencilerle bir araya gelen Yazar Ahmet Kara ve Ali Gülmez, kitap okumanın öneminden bahsetti. Okul Müdürü İmam Şimşek, gerçekleştirilen etkinlikten dolayı oldukça mutlu olduklarını belirterek Adıyaman Alevi Kültür Dernekleri Başkanı Rıza Tanrıverdi’ye teşekkür etti.

Adıyaman Alevi Kültür Dernekleri Başkanı Rıza Tanrıverdi ise amaçlarının öğrencileri hem bir araya getirip bir birleriyle kaynaştırmak olduğunu hem de öğrencilerin kitap okumaya teşvik etmek olduğunu belirtti.