Türkiye Yeşilay Cemiyeti Genel Başkan Yardımcısı Akif Seylan, 28 Kasım tarihinde yapılacak olan Gençlik ve Bağımlılık’ konulu konferansa katılmak için Adıyaman’a gelecek.

Türkiye Yeşilay Cemiyeti Adıyaman Şubesi tarafından hazırlanan ve Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından desteklenen ‘Gencim Geleceğim’ projesi kapsamında Cuma günü saat 14.00’da Adıyaman Üniversitesi Rektörlük Konferans Salonunda gerçekleştirilecek olan ‘Gençlik ve Bağımlılık’ konulu konferansa Türkiye Yeşilay Cemiyeti Genel Başkan Yardımcısı Op. Dr. Akif Seylan konuşmacı olarak katılacak.

Konferans ile ilgili bilgi veren Yeşilay Cemiyeti Adıyaman Şube Başkanı Hakan Özöncel, “Biz Yeşilay olarak gençlerimize ülkemizin geleceği adına inanıyor ve güveniyoruz. Gençlerimizi sigara, alkol, uyuşturucu, kumar ve teknoloji bağımlılığından uzak tutarak sağlıklı bir nesil, sağlıklı gelecek gayretimiz var. Yeşilay Cemiyeti Adıyaman Şubesi olarak farkındalık oluşturma adına ‘Gencim Geleceğim’ adlı projemize hız kesmeden devam ediyoruz. Bu yolda desteklerini esirgemeyen başta Gençlik ve Spor Bakanlığımız olmak üzere, paydaş devlet kurumlarımıza, sivil toplum kuruluşlarımıza ve basın yayın kuruluşlarımıza teşekkür ediyor, tüm halkımızı 28 Kasım Cuma günü saat 14.00’de Adıyaman Üniversitesi Rektörlük Konferans Salonunda, Türkiye Yeşilay Cemiyeti Genel Başkan Yardımcısı Op. Dr. Akif Seylan’ın da konuşmacı olarak katılacağı ‘Gençlik ve Bağımlılık’ konulu konferansımıza bekliyoruz” dedi.