Afyonkarahisar’ın Şuhut İlçe Belediye Başkanı Recep Bozkurt beraberindeki heyet ile Ankara’da çeşitli kamu kurum ve kuruluşlarının üst düzey bürokratları ile temaslarda bulundu.

Başkan Bozkurt, Şuhut Kaymakamı Ferit Görükmez, AK Parti Şuhut İlçe Başkanı Ahmet Çelikkanat, işadamı Recep Uluçay ile birlikte Başkent Ankara’da Şuhut ilgili temaslarda bulundu. Başkan Bozkurt ve beraberindeki heyet önce başkent Ankara’da, Adalet Bakanlığı Ceza ve Tevkif Evleri Genel Müdürü Enes Yavuz Yıldırım’ı ziyaret etti. Ziyarette konuşan Başkan Bozkurt, ilçenin kalkınması ise bu ve buna benzer ziyaretlerin önümüzdeki dönemlerde de gerçekleşeceğini kaydederek, “Her şeyin en iyisine layık olan ilçemizin işlerini takibi için, Genel Müdürümüz Enes Yavuz Yıldırım’la görüşme yaparak ilçemiz adına taleplerde bulunduk. Ziyaretlerimiz çok olumlu geçti. İnşallah en kısa süre içerisinde ziyaretlerimizin sonuçlarını ilçe halkımızda görecektir" dedi. Başkan Bozkurt, ziyaretlerin olum geçtiğine değinerek, kendilerini ağırlayan ve talepleri olumlu karşılayan Yıldırım’a teşekkür etti.

Başkan Bozkurt ve beraberindekiler, daha sonra İçişleri Bakanlığı Mahalli İdareler Genel Müdürü hemşehrileri Ömer Doğanay’ıda ziyaret ederek karşılık fikir alışverişinde bulundular. Başkan Bozkurt, bu ziyaretle ilgili açıklamasında ise şunları söyledi:

"İlçemiz ile ilgili istek ve taleplerimizi iletmiş olduğumuz hemşehrimiz Mahalli İdareler Genel Müdürümüz Sn. Ömer Doğanay beyfendiye gerçekleştirdiğimiz ziyaret çok olumlu ve verimli geçti. Bizleri burada ağırlayan ve ilçemizle ilgili istek ve taleplerimizi olumlu bir şekilde karşılayan hemşehrimiz Ömer Doğanay’a ilçem adına teşekkür ediyorum."