Ağrı Necip Fazıl Kısakürek Anadolu İmam Hatip Lisesi Müdürlüğü’ne atanan Mehmet Ali Dursun’a, okul yöneticileri ve öğretmenleri tarafından ‘Hoş Geldin’ yemeği verildi.

34 yıldır kendini öğrencilere adayan deneyimli idareci Mehmet Ali Dursun, 28 yıldır birçok okulda müdürlük yaparak babacan yaklaşımıyla öğrencilerin gönlünde taht kurdu. İl Milli Eğitim Müdürlüğü’nün il genelinde başlattığı “Yarın Sizdeyiz Projesi” kapsamında öğretmenlerle birlikte öğrenci ailelerini evlerinde ziyaret eden Dursun, devamsızlık yapan öğrencilerinin velilerini de bilgilendirerek, çalıştığı okullarda devamsızlık yapan öğrencileri tekrar okula devamını sağlıyor. Okula bağlı öğrenci pansiyonunu 5 yıldızlı otel gibi yapan Dursun, mezun ettiği öğrenciler ise Türkiye’nin çeşitli illerinde kaymakam, doktor, mühendis, kamu kuruluşlarda müdür, mimar, öğretmen ve hemşire olarak görev yapıyor. Öğretmenlere rehberlik de yapan Dursun, öğretmenliğinin kutsallığını aşılıyor. Yıllarca başarılı bir şekilde görev yaptığı Naci Gökçe Anadolu Lisesi’nden Fazıl Kısakürek Anadolu İmam Hatip Lisesi Müdürlüğü’ne atanan Mehmet Ali Dursun’a okul yöneticileri ve öğretmenler tarafından ‘Hoş Geldin’ yemeği verildi. Özel bir restoranda verilen yemeğe Eğitim Hak-Sen Ağrı Şube Başkanı Ertuğrul Babatonguz, okul idarecileri ve öğretmenler katıldı.

Yemek sonrası konuşan Necip Fazıl Kısakürek Anadolu İmam Hatip Lisesi Müdürü Mehmet Ali Dursun, ‘hoş geldin’ yemeğini veren okul idarecilerine ve öğretmenlerine teşekkür etti.

Okul idarecileri ve öğretmenler ise, Dursun’a yeni görevinde başarılar dilediler.