Ağrı Sivil Toplum Platformu (ASTOP), kurum ziyaretlerini sürdürerek, kurumların çalışmaları hakkında bilgi almaya devam ediyor.

ASTOP Yönetim Kurulu, İl Özel İdaresi genel sekreteri Erhan Tenekeci’yi makamında ziyaret ederek, Ağrı’da yapılan yatırımları hakkında bilgi aldı. Ziyaretin memnuniyet verdiğini belirten İl Özel İdare Genel Sekreteri Erhan Tenekeci ”Sivil Toplum Örgütleri, kamuoyunun bir bilgilendirme aracı aslında, bu sebeple şunu rahatlıkla söyleyebilirim ki, Ağrı köy yollarının asfaltında bir numaradır. Kesinlikle her yerde örnek gösteriliyoruz. Sayın Valim’izin talimatları ile aile destek merkezlerimiz tamamlandı. Tefrişatlarının alımına geçeceğiz. Bunun yanında köy yollarının içinin parke taşı ile döşenmesi için tüm hazırlıklarımızı bitirdik. Özel idare denince akıllara ihale kavramı geliyor. Şu bilinsin ki son bir yılda 93 farklı firma ile çalışılmış. Bu çok önemli bir rakamdır. Bu rakam şeffaf bir ihale yönetimini ortaya koyuyor" dedi.

Platform Başkanı Saim Alpaslan ise, ”Erhan Bey’i ziyaret amacımız Özel İdare’de yapılan çalışmalar hakkında bilgi almaktır. Ayrıca zaman zaman bizlere ulaşan çeşitli sorunlar oluyor. Bu sorunları kendilerine ilettik, çok güzel çalışmalara imza atıyorlar. İnşallah uzun vadede Ağrı yatırım anlamında önemli bir ivme kazanacaktır. Köylerimize ciddi yatırımlar gitmeye başladı" ifadelerini kullandı.