Sosyal paylaşım sitesi olan twitter’de ihtiyaç sahibi öğrencilere yönelik “Her Çocuk Bir Kitap Kampanyası” başlatan İbrahim Çeçen Üniversitesi öğrencileri, İl Milli Eğitim Müdürü Hatem Dursun’u ziyaret ettiler.

Sosyal paylaşım sitesi olan twitter’de ihtiyaç sahibi öğrencilere yönelik “Her Çocuk Bir Kitap Kampanyası” başlatan İbrahim Çeçen Üniversitesi öğrencileri Adem Kızılaslan, Seda Gedik, Hakan Bozkuş, Kahar Doğan ve İmranay Arapkirli, İl Milli Eğitim Müdürü Hatem Dursun’u makamında ziyaret ederek kampanya hakkında bilgi verdiler. Her Çocuk Bir Kitap Kampanyası’nın devam ettiğini belirten İbrahim Çeçen Üniversitesi öğrencisi Adem Kızılaslan, kampanya kapsamında 5 bin kitap topladıklarını söyledi. Topladıkları kitapları okullarda ihtiyaç sahibi öğrencilere dağıtmaya başladığını ifade eden Kızılaslan, engelli öğrencilere yönelik 500’ye yakın kitap temin ettiklerini ve yarın Özel Eğitim Uygulama Merkezi’nde okuyan öğrencilere kitap dağıtımı yapacaklarını dile getirdi.

Kitapların insanların en iyi dostu olduğuna vurgu yapan İl Milli Eğitim Müdürü Hatem Dursun, bu kampanyayı başlatan üniversite öğrencilerine ve destek olanlara teşekkür etti.