Aksaray Belediyespor Voleybol takımı ile 7 Aralık Kilis Üniversitesi Voleybol takımı karşı karşıya geldi. Nefes kesen karşılamada üstünlüğünü her sette koruyan temsilcimiz rakibi setlerde 3-0 yenmesini bildi.

Atatürk Kapalı Spor Salonunda başlayan karşılamada Aksaray Belediyespor Voleybol takımı oyuncuları koordineli bir oyun sergiledi. Karşı rakibin hatalarını kendi lehine çeviren temsilcimiz Aksaray Belediyespor Voleybol takımı setlerde hep üstünlük sağladı ve bunu skora yazdırdı. 7 Aralık Kilis Üniversitesi Voleybol takımı karşısında rahat bir oyun sergileyen Voleybol takımımız oyunu 3-0 kazandı.

Karşılaşmayı belediye meclis üyeleri ve eşi Hasibe Yazgı ile birlikte izleyen Aksaray Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı, karşılaşma sonrasında takım oyuncularının sevincine ortak olarak, takımı başarısından dolayı kutladı. Aksaray Belediyespor Voleybol Şube Sorumlusu Durmuş Sönmez, takımın iyi bir oyun sergilediğini söyleyip rakibi kolaylıkla geçtiğini belirtti. Takımda sakat ve eksik oyuncu olmasına rağmen takım oyuncularının iyi bir performans sergilediğini belirten Şube Başkanı Sönmez bu yılki hedefin 2. Lig olduğunu vurguladı.