Aksaray İl Emniyet Müdürü Mehmet Aslan’ın eşi Zehra Aslan öncülüğünde Polis Eşleri Dayanışma ve Kaynaşma Derneği kuruldu. Yeni kurulan dernek düzenlediği kermes programı ile ilk etkinliğini gerçekleştirdi.

Polisevinde tamamı polis eşleri tarafından hazırlanan pastalar, tatlılar ve çeşitli yiyecek ürünlerinden oluşan kermes Aksaray Valisi Şeref Ataklı’nın eşi Adile Ataklı, Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı’nın eşi Hasibe Yazgı, Emniyet Müdürü Mehmet Aslan’ın eşi Zehra Aslan ve davetlilerin katılımıyla açıldı. Büyük beğeni toplayan kermeste satışa sunulan ürünlerin standını gezen Vali Şeref Ataklı’nın eşi Adile Ataklı, emeği geçenlere teşekkür ederek, polis teşkilatı mensupları ve eşlerinin hazırladıkları ürünlerin satışından elde edilecek gelirin şehit olan teşkilat mensupları ailelerinin ihtiyacı için kullanılacak olmasının memnuniyet verici olduğunu söyledi.

Emniyet Müdürü Mehmet Aslan’ın eşi Zehra Aslan yaptığı açıklamada, birkaç ay önce kurulan derneğin teşkilat mensupları polis ve polis eşleri ile birlik ve beraberlik içinde olmak için kurulduğunu derneğin etkin olarak çeşitli programlar düzenleyeceğini ifade ederek, "Maddi manevi her konuda teşkilat mensuplarının yanında olacağız. Dernek olarak ilk etkinliği gerçekleştirmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Amacımız kendi teşkilatımız içerisinde polis aileleri ve şehit ailelerimize destek vermek. Düzenlediğimiz gıda kermesinde tamamı polis eşleri tarafından yapılan yiyecekler satışa sunuldu. İlgiden çok memnunuz” dedi.