Aksaray Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) Başkanı Ahmet Koçaş, Meclis Başkanı Fatih Tekin, İcra Komitesi sektör temsilcileri ile beraber Aksaray Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı’yı makamında ziyaret etti.

Ziyarette şehir genelinde ve kavşak noktalarında yapılan düzenlemelerle ilgili olarak meslek komiteleri adına konuşan ATSO Başkanı Ahmet Koçaş, “Aksaray sürekli gelişip büyüyor. Yaşanan değişimleri yakından takip ediyoruz. Bu aşamada üzerimize düşen herhangi bir görev varsa yapmaya hazırız” dedi. Başkan Yazgı ise ziyarete gelen heyete teşekkür ederek, “Bu şehir hepimizin. Biz halkımıza hizmet için bu göreve talip olduk. Misyonumuzla vizyonumuzla Aksaray’ı marka şehir yapmak için birlik ve beraberlik içerisinde çalışmalıyız” diye konuştu.

Aksaray’da hayata geçen projeler ve hizmet noktasında yapılan düzenlemelerle ilgili değerlendirmede bulunmak üzere Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı’yı ziyaret eden ATSO Başkanı Ahmet Koçaş ile beraberindeki Ticaret Odası Meclis Başkanı Fatih Tekin ve meslek komite temsilcileri karşılıklı görüşmelerde bulundu.

Gerçekleşen ziyarette komite adına söz alan ATSO Başkanı Ahmet Koçaş, Aksaray’da son dönemlerde güzel gelişmelerin yaşandığını belirterek, “Ziyaretimizin sebeplerinden bir tanesi zaten kendileriyle devamlı her ortamda yaptığımız gibi şehrin sorunlarıyla ilgili kısa da olsa istişarede bulunmak. Bir diğer sebep ise son dönemde özellikle şehrimize yapmış olduğu bazı çalışmalar ve emeklerinden dolayı teşekkür etmek. Arkadaşlarımızla, özellikle de toptancı, manifaturacı ve üyelerimizle yapmış olduğumuz toplantıda Belediye Başkanımızın yapmış olduğu Makas Caddesi üzerindeki Aksaray Belediyesi logoları ve değişik figürlü ışıklandırmaların bizler için çok olumlu bir hizmet olduğu konusunda hemfikiriz. Bunun yanında özellikle Kalealtı Caddesi, Turizm Caddesi gibi aktif ve hareketli caddelere benzer çalışma yapılmasını talep ediyoruz. Sağolsun Belediye Başkanımız da istek ve önerilerimize yer veriyor. Son dönemlerde Karaman, Niğde ve Nevşehir’den çok ciddi anlamda yatırımcılar artık Aksaray Organize Sanayi Bölgesine geliyorlar. Bunun sebebini araştırmak için buralara gelenler bile var. İnşallah Organize Sanayi Bölgemizde yaşanan gelişmelerle birlikte şehrimizin çehresi de değişecek. Hepimizin ortak bir gayesi var; Aksaray’ımızı ekonomisi büyüyen, daha gelişen, daha güzel, refah düzeyi yüksek bir şehir nasıl yapabiliriz? Allah bu birlik ve beraberliğimizi bozmasın diyorum. Ben değerli Belediye Başkanımıza, Belediye Başkan Yardımcılarına, çalışanlarına ve emeği geçen herkese çok çok teşekkür ediyorum. Hayırlı çalışmalar diliyorum” dedi.