Aksaray Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Koçaş, Kasım ayında oda tarafından 7 adet eğitim düzenleneceğini söyledi.

İşletmeler için gerekli olan bütün eğitimleri tek bir seferde firmalarla ve vatandaşlarla paylaşmayı planladıklarını söyleyen Başkan Koçaş, “ATSO Yönetimi Kasım ayında sırasıyla Kar Artırma Teknikleri Ve Finansçı Olmayanlar İçin Finans Eğitimi, Satış Yöntemleri Eğitimi, Pazarlama Ve Satış Elemanlarına Yönelik Pazarlama Ve Felsefesi Eğitimi, İşletme İçi Ve Dışı Pazarlama İletişimi Eğitimi, İş Yaşamında İmaj, Beden Dili Eğitimi Ve Etkili İletişim Teknikleri Eğitimi, Kriz Stres Çatışma ve Zaman Yönetimi Eğitimi, Protokol Ve Görgü Kuralları Eğitimleri düzenleyeceğiz” dedi.

Eğitim paketinde yer alan 7 eğitimin tamamının iş hayatında başarılı olmak isteyen herkesin karşısına çıkacağını belirten ve bu konuda üyelere ve Aksaraylı vatandaşlara seslenen ATSO Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Koçaş, “Düzenleyecek olduğumuz eğitimlerin tamamı iş hayatımızın her noktasında karşımıza çıkabilecek konular üzerine belirlenmiştir. Başarılı olmak isteyen ve iş hayatında kendini geliştirmek isteyen her bir girişimci, işletme sahipleri ve çalışanlarının bu konular hakkında bilgili olması gerekmektedir. Ahiler Kalkınma Ajansı, Kalkınma Bakanlığı ve Aksaray Ticaret ve Sanayi Odası tarafından gerçekleştirilecek olan eğitimlerimiz alanında uzman eğitimciler tarafından verilecek olup Aksaray’ın iş hayatında yaşanmış olduğu eğitim eksikliklerinin önüne geçilecektir. Dünya’nın her kıtasında eğitim seviyeleri yüksek olan ülkeler başarılı olmuşlardır. Maalesef Ülkemiz genelinde ve ilimizde eğitimlere katılım oranları çok düşük seviyelerdedir. Bizler istiyoruz ki üyelerimiz, hemşehrilerimiz ve girişimcilerimiz alanların uzman olsun ve kendilerini istediklerini noktalara çıkabilsinler. Eğitimin olmadığı hiçbir yerde başarının olması söz konusu değildir. Kendilerini ve işletmelerini daha üst seviyelere çıkarmak isteyen üyelerimizin ve vatandaşlarımızın bu eğitimlere katılım sağlamaya davet ediyorum. Düzenleyecek olduğumuz eğitimlerin tamamı ücretsiz olarak verilecektir. Aksaray sanayide ’ki merkezi olarak bütün üyelerimizi ve vatandaşlarımızı eğitimimize davet ediyorum” dedi.