Aksaray Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) aralık ayı içerisinde üyelerini 24. Yılını kutlayan Plat Eurasia İstanbul Fuarına katılımlarını sağladı.

Tüyap tarafından PAGEV-Türk Plastik Sanayicileri Araştırma, Geliştirme ve Eğitim Vakfı işbirliği ile Tüyap Fuar ve Kongre Merkezi, İstanbul’da gerçekleştirilen PLAST EURASIA İSTANBUL 2014, 24. Uluslararası İstanbul Plastik Endüstrisi Fuarı 98.000 m2 kapalı sergileme alanında, 41 ülkeden 1154 firma ve firma temsilciliğini ağırladı.

Üyelerini önemli bir fuarla daha buluşturmanın haklı mutluluğunu yaşayan ATSO Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Koçaş, “Bu sene Çin, Kore, Tayvan ve Suudi Arabistan’ın milli katılımlarının yanı sıra T.C.Ekonomi Bakanlığı’nın 4 ülkeden yaptığı Alım Heyetleri ile Tüyap tarafından Almanya, Amerika, Avusturya, Belçika, Brezilya, Çek Cumhuriyeti, Çin, Danimarka, Fransa, Güney Afrika, Güney Kore, Hindistan, Hollanda, Hong Kong, İngiltere, İran, İspanya, İsrail, İsveç, İsviçre, İtalya, Japonya, Litvanya, Lüksemburg, Macaristan, Malezya, Meksika, Mısır, Pakistan, Polonya, Portekiz, Romanya, Rusya, San Marino, Singapur, Slovenya, Suudi Arabistan, Tayland, Tayvan ve Yunanistan’dan gelen Alım Heyetlerinin de katılmış olduğu fuara tahmini olarak 40.000’in üzerinde profesyonel ziyaretçi katılım göstermiştir. Bu yıl plastik sektörünü 24. kez bir araya getiren PLAST EURASIA İSTANBUL, geniş kapsamı ile de dikkat çekmektedir. Üyelerimiz Fuar kapsamında plastik makineleri, kimyasal ve hammaddeler, makine yan ve ara sanayi, ısı ve kontrol cihazları, kalıp, hidrolik ve pnömatik, geri dönüşüm teknolojilerindeki son gelişme ve yenilikler hakkında bilgiler almıştır. Aksaray Ticaret ve Sanayi Odası olarak fuarlara vermiş olduğumuz önem neticesinde bir fuarı daha gerçekleştirmenin mutluluğunu yaşıyoruz. İnşallah bu tür organizasyonlarımız devam edecek olup firmalarımızı fuarlarla buluşturmaya devam edeceğiz” dedi.