Aksaray Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü asfalt ekibi, Galericiler Sitesi içinde asfalt çalışmalarını sürdürüyor.

Aksaray Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı, devam eden asfalt çalışmalarını yerinde incelemek için Galericiler Sitesi’ni ziyaret ederek esnafla görüştü. Başkan Yazgı, siteye asfalt atılması yönünde yoğun istek aldıklarını ve sürdürülen bu çalışma ile Galericiler Sitesi’nin en büyük eksikliğinin giderilmiş olduğunu söyledi.

Seçim öncesinde belli aralıklarla Galericiler Sitesine giderek esnafla görüşen ve onların istek ve taleplerini dinleyen Başkan Yazgı, esnafın istediğini de yerine getirmiş oldu. Geçen hafta başlayan çalışmalarda site içinde ana yol ve bağlantılı tali yollara asfaltlama çalışması başlarken Başkan Yazgı, devam eden çalışmaları yerinde inceledi.

Başkan Haluk Şahin Yazgı yaptığı açıklamada, “Şu anda galericiler sitesindeyiz. Asfalt çalışmalarımızı yerinde inceleme fırsatını bulduk. Asfalt atılmadan önce ızgaralarımızı yapıyoruz. Yağmur yağışı olduğu zaman suların uzaklaştırılması için bir alt yapı çalışması tamamlanmış oluyor. Üzerine de asfaltlarımızı atıyoruz. Biz seçim döneminde buraya geldiğimizde en büyük sıkıntılardan biri asfaltsız yollardı. Şimdi ise esnaf kardeşlerimize yapacağımız katkılardan biri olarak asfalt çalışmamızı başlattık. Bu arada Galericiler Sitesi Dernek Başkanımız Veli Özkaraca Bey ve yönetim kurulunun değerli üyeleri burada bulunuyor. Aksarayımızı ilerletmek ve daha iyi çalışmalara imza atmak için el birliği ve güç birliği içerisinde olmaya devam edeceğiz. Asfaltlama çalışmamız 4-5 güne kadar büyük ihtimalle tamamlanacak inşallah; hepimize hayırlı olsun” dedi.