Aksaray Tanıtım Günleri, "Aksaray 544 Yıl Sonra İstanbul Kökleriyle Buluşuyor" ismi altında İstanbul Feshane’de düzenleniyor.

Feshane’deki tanıtım günlerine Tarım Bakanı Mehdi Eker, Eski Aksaray Valisi ve şimdiki İstanbul İl Emniyet Müdürü Selami Altınok, Aksaray Valisi Şeref Ataklı, İstanbul Valisi Vasip Şahin, Aksaray Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı, Aksaray Millet Vekilleri Ali Rıza Alaboyun, Ruhi Açıkgöz, İlknur İnceöz, Aksaray Ak Parti İl Başkanı Fatih Yıldırıcı, Aksaray Ak Parti Eski Millet vekili Ahmet Yaşar, Bölge Milletvekilleri ve çok sayıda vatandaş katılmıştı.

Aksaray Belediyesi tarafından kurulan stant ziyaretçilerin ilgi odağı oldu. Aksaray Tanıtım Günlerine ilk girişte Aksaray Belediyesinin standı ile karşılaşan vatandaşları ilk ziyaret ettikleri yer yine Aksaray Belediyesinin standı oldu. Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı’nın vatandaşlarla olan fotoğrafları göze çarparken, AKMEK’li hanımların ürettiği ürünler stantta yer aldı. Ayrıca standı ziyarete gelen vatandaşlara özel olarak hazırlanmış Somuncu Baba ekmeği ile Aksaray Tahinli pidesi ikram edildi.