Aksaray Ziraat Odası Başkanı Emin Koçak, merkez mahalle delegeleri ile bir araya gelerek değerlendirme toplantısı yaptı.

Bir dinlenme tesislerinde yapılan değerlendirme toplantısına çok sayıda delege ve çiftçi katılırken, Emin Koçak projelerini ve Aksaray’ın tarımını geliştirmek için yapacağı çalışmaları anlattı.

Başkan Emin Koçak, Aksaray nüfusunun yüzde 80’inin tarım ve hayvancılıktan geçimini sağladığını belirterek, tarım ve hayvancılığın Aksaray için çok önemli olduğuna vurgu yaptı. Bunun için tarım ve hayvancılığa önem verdiklerini belirten Başkan Emin Koçak, sektörü geliştirmek ve çiftçiyi kazandırmak için birçok çalışma yaptıklarını ifade etti. Ziraat Odası olarak hizmeti çiftçilerin ayağına kadar götürmeyi amaçladıklarını ve çiftçileri büyük bir külfetten kurtarmaya çalıştıklarını belirten Başkan Koçak, bu kapsamda Ekecik Bölgesi’ne eleme tesisi kurduklarını söyledi. Aksaray’ın diğer bölgelerine de eleme tesisi kurulacağını ve çiftçilerin artık merkeze kadar gelmelerine gerek kalmayacağını belirten Başkan Koçak, amaçlarının çiftçilere hizmet olduğunu kaydetti. Bugüne kadar birçok başarılı çalışmaya imza attıklarını belirten Başkan Koçak, yaptıklarının yapacaklarının teminatı olduğunu kaydetti.

Toplantıda söz alan delegeler ve çiftçiler, Başkan Emin Koçak’ın çalışmalarından son derece memnun olduklarını belirterek, tam destek arkasında olduklarını sözlerine ekledi.