Amasya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Metin Orbay, öğrenci konseyi temsilcileriyle bir araya geldi.

Öğrenci konseyi başkanı Mustafa Sami Çelik ve öğrenci temsilcisi seçilen 12 arkadaşının isteklerini dinleyen Rektör Orbay, öğrencilerin her türlü sorunlarına, dilek ve temennilerine idare olarak duyarlı olduklarını söyledi.

Öğrenci temsilcilerinin öğrencilerle iletişim kurma noktasında önemli bir noktada olduklarını, öğrenci temsilciliklerinin birimleriyle, idareleriyle ilgili, birim ya da üniversite bazında istek ve taleplerine her zaman açık olduklarına değinen Orbay, “Geçmiş yıllarda öğrenci temsilcilerimizin desteğiyle ve aktif katılımlarıyla pek çok eğitsel, kültürel, bilimsel faaliyet gerçekleştirdik. Her yıl ivme katarak bu etkinlikleri artırmak istiyoruz. İmkanlarımız ölçüsünde tüm sorun ve isteklerine çözüm üretmek adına her zaman yanınızdayız’’ dedi.

Amasya’nın bir kültür-sanat şehri olduğunu söyleyen öğrenci konseyi üyeleri de Amasya Üniversitesi öğrencileri olarak şehrin sosyo-kültürel dokusundan etkin bir şekilde yararlanmak istediklerini söylediler.

Toplantıya Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Murat Gökdere, Genel Sekreter Hasan Özyurt ile ilgili birimlerin idarecileri katıldı.