Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın eşi Emine Erdoğan’ın himayelerinde başlatılan ve Keçiören Belediyesi, Keçiören TOGEM ile KOSGEB’in katkılarıyla yürütülen “1071 Kadın İş Hayatına Katılıyor” projesi sayesinde ülke ekonomisine bir kadın patron daha katıldı.

Kadın girişimcilere kendi işyerlerini kurma imkanı tanıyan proje kapsamında girişimcilik eğitimini tamamlayan Meltem Nogaylaroğlu, “el emeği göz nuru” doğal tasarım ürünlerinin yer aldığı butik işletmesini açtı. Açılışa katılan Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak ile eşi Hatice Ak, Keçiören TOGEM Başkanı Dr. Ayten Aydın ve çok sayıda vatandaş, Meltem Nogaylaroğlu’nu bu mutlu gününde yalnız bırakmadı.

1071 Kadın Girişimci projesinin bir meyvesini daha verdiğini söyleyen Başkan Mustafa Ak, “Bu projemiz ile kadınlarımızın toplumsal ve sosyal hayatta daha fazla yer alması amaçlanıyor. Projemiz Cumhurbaşkanımızın eşi Emine Erdoğan’ın himayelerinde başladı. Ev ve ülke ekonomisine katkı için bir işyerinin daha açılışını yapıyoruz. Girişimcilik cesaretinden dolayı Meltem Hanım’ı tebrik ediyor, işlerinin bereketli ve hayırlı olmasını diliyorum. Altındağ gibi önemli bir bölgede böyle bir işletmenin açılmasından da ayrı bir mutluluk duyuyorum” dedi.

Kendi iş yerini açtığı için çok mutlu olduğunu belirten Nogaylaroğlu ise, “Bayanların kendi ayakları üzerinde durabilmelerini destekledikleri için Cumhurbaşkanıma ve eşi Emine Erdoğan Hanımefendi’ye, Keçiören Belediye Başkanım Mustafa Ak’a ve tüm destek verenlere çok teşekkür ediyorum” diye konuştu.