Geçtiğimiz ay 4. Olağan Genel Kurulu’nu gerçekleştiren Ankara Eğitim Bir-Sen 2 No’lu Şubesi’nin yeni Başkanı Levent Köse ve yönetim kurulu üyeleri, Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül’ü makamında ziyaret etti.

Akgül ile yeni yönetimin çalışmaları ve Mamak’taki eğitim hakkında konuşan heyet, Eğitim Bir-Sen 2 No’lu Şube olarak gerçekleştirecekleri etkinliklerde Akgül’den tesis desteği istedi. Mamak Belediyesi’nin eğitim projelerinde yer almanın kendilerini mutlu edeceğini dile getiren Köse, “Eğitim Bir-Sen olarak Mamak Belediyesi’nin eğitime olan desteğini yakından takip ediyoruz. Bizlerde ortaya koyacağımız projelerde Mamak Belediyesi’ni yanımızda görmek istiyoruz” dedi.

Eğitim Bir-Sen’in çok önemli bir sivil toplum kuruluşu olduğunu belirten Akgül ise, heyete belediye imkânları doğrultusunda destek vereceklerinin altını çizdi. Yeni yönetime başarılar dileyen Akgül, “Hepimizin amacı tüm insanlarımıza en iyi hizmeti verebilmek. Mamak Belediyesi olarak eğitimin her kademesine elimizden geldiğince destek olmaya çalışıyoruz. Söz konusu öğrencilerimizin eğitimi olunca bütün imkânlarımızı seferber ediyoruz. Bizler sadece bilgi evleriyle, gençlik merkezlerimizle değil aynı zamanda Mamak’ta bulunan okullara da destek vererek Mamaklı öğrencilerimizin eğitimine doğrudan destek sağlıyoruz. Eğitim Bir-Sen ile her zaman Mamak eğitimi için çalışmaya hazırız” dedi.