Ankara Kent Konseyi Başkanı Seyfi Saltoğlu, beraberindeki yönetim kurulu üyeleriyle Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar’ı ziyaret etti. Engelli, gençlik çocuk ve kadın meclisleri ile Yenimahalle Kent Konseyi’nin bu yıl oldukça aktif çalıştığını kaydederek konuklarına bilgi veren Yaşar, “Belediyenin çalışmalarını toplumun isteklerine göre şekillendiren kent konseylerinin, çok önemli görev ve sorumlulukları var. Bunu yerine getirirlerse kentin geleceğine imza atarlar” dedi.

“ÖNERİLERE AÇIĞIZ”

Başkan Yaşar, Ankara Kent Konseyi Başkanı Seyfi Saltoğlu ve yönetim kurulu üyeleriyle bir araya geldi. Yenimahalle Belediyesi Kent Konseyi Genel Sekreteri Selçuk Sarıkaya’nın da hazır bulunduğu ziyaret, oldukça samimi bir ortam ve sohbet havasında geçti.

Kent konseylerinin öneminin konuşulduğu ziyarette Ankara Kent Konseyi’ne yapacağı çalışmalarda başarı dileyen Yaşar, işbirliğine açık olduklarını belirtti. Yenimahalle Kent Konseyi ile birlikte katılımcı belediye anlayışını benimsediklerini kaydeden Yaşar, “Sizden gelen önerilere de açığız. Bu bölgeye yapılacak her hayırlı yatırımın arkasında durmaya hazırız” diye konuştu.

“AKSAKLIKLARI BERABER ÇÖZELİM”

Saltoğlu da, Yaşar’ın halkla bütünleşmiş bir belediye başkanı olduğunu ifade ederek “Başkanımız halka gönlünü ve kapsını kapatmadığı için çok seviliyor” dedi.

Göreve geldikleri günden beri özveriyle çalıştıklarını belirten Saltoğlu, “Doğruları paylaşalım, yanlışları ortadan kaldıralım. Bir bütün olarak aksaklıkları hep beraber çözelim” ifadelerini kullandı. Ziyaretin sonunda Saltoğlu, Yaşar’a Ankara Kent Konseyi’nin şeref kartını takdim etti.