Eski TRT Sanatçısı Aşık Halil Demiral ve beraberindeki diğer aşıklar Keçiören Belediyesi Huzurevi’ni ziyaret ederek, güngörmüş büyüklerine unutulmaz bir gün yaşattı.

Çorumlu Aşıklar Ozanlar Kültür Sosyal Dayanışma Derneği Başkanı Aşık Halil Demiral’in öncülüğündeki ozan, aşık ve ses sanatçılarından oluşan dernek üyeleri, Huzurevi sakinlerine güzel bir sürpriz yaptılar. Güngörmüş büyüklerinin ellerini öperek hatırlarını soran aşıklar, daha sonra bozlak, türkü ve oyun havalarından oluşan muhteşem bir konser verdiler. Aşıkların söyledikleri türkülerle zaman zaman duygulanan, zaman zaman coşan Huzurevi sakinleri, hareketli oyun havaları eşliğinde dans ederek streslerini de attı.

Ziyaretleri ve söyledikleri birbirinden güzel türküleri ile güngörmüş büyüklerine moral veren aşıklar, programın sonunda Huzurevi sakinleri ile birlikte hatıra fotoğrafı da çektirdi.

Yapılan programın kendilerini çok mutlu ettiğini belirten Huzurevi sakinleri, “Başkanımız Mustafa Ak bizi hiçbir zaman yalnız bırakmıyor. Belediyenin yapmış olduğu böyle güzel programlar ile hayatımız renkleniyor. Allah Mustafa Ak’tan razı olsun” görüşünü dile getirdi.