Ankara Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası (ASMMMO), Muharrem ayı dolayısıyla aşure etkinliği düzenledi. Aşure dağıtımında konuşan Oda Başkanı Mehmet Okkalı, birlik ve beraberlik mesajı verdi.

ASMMMO’nun geleneksel hale getirdiği aşure etkinliği meslek mensuplarının yoğun katılımı ile gerçekleşti. Oda önünde yapılan aşure duası ile başlayan etkinlikte Oda Sekreteri Nevzat Akkaya ve Başkan Mehmet Okkalı birer konuşma yaptı. Sekreter Akkaya konuşmasında, bir meslek odası olarak tüm dini ve milli günleri kutladıklarını, birlik ve beraberlik içerisinde meslek mensuplarına hizmet etmek istediklerini ifade etti. Akkaya, tüm siyasi görüş ve inançlara saygı gösterdiklerinin altını çizdi.

Oda Başkanı Mehmet Okkalı da konuşmasında birlik beraberlik mesajı verdi. Başkan Okkalı, "Muharrem ayının hayırlı ve bereketli olmasını diliyorum. Oda olarak bu yıl ikinci aşure etkinliğimizi gerçekleştiriyoruz. Biz tüm değerlere saygılıyız. Bizim için Hz Peygamber de kıymetli Hz Ali de kıymetli. Biz hepsini seviyoruz. Aşure içerisindeki tüm malzemeler nasıl bir ve beraber ise biz de öyle olmak zorundayız. Eğitim etkinliği de yapıyoruz, sosyal ve kültürel etkinlik de yapıyoruz. Amacımız bir ve beraber olarak mesleğimize ve ülkemize hizmet etmek. Katılımınızdan dolayı hepinize teşekkür ediyorum" dedi. Konuşmaların ardından din görevlisi tarafından yapılan dua ile aşure dağıtımı yapıldı.