Türkiye Sanayici İş Kadınları ve İş Adamları Konfederasyonu Başkanı ve aynı zamanda Türkiye Konfederasyonlar Topluluğu Genel Başkanı Nezaket Emine Atasoy, TEİAŞ Genel Müdürü Kemal Yıldır’ı makamında ziyaret etti.

Türkiye Sanayici İş Kadınları ve İş Adamları Konfederasyonu Başkanı ve aynı zamanda Türkiye Konfederasyonlar Topluluğu Genel Başkanı Nezaket Emine Atasoy, TEİAŞ Genel Müdürü Kemal Yıldır’ı ziyaretinde, TEİAŞ’ın ulusal ve uluslararası alanda ki yatırımlarına ve çalışmalarına değindi. Başkan Atasoy; "TEİAŞ ülkemizde son zamanlarda yapmış olduğu yatırımlarıyla ülkemizin en güçlü ve en önemli kurumlarından birisi olmuştur. TEİAŞ, Ülkemizde üretilen enerjiyi ve elektiriği ülkemizin 81 vilayetine ve bu vilayetlere bağlı ilçe, belde, köy ve mezralara ulaştırmıştır, artık ülkemizde elektriği olmayan yer sorunu bulunmamaktadır. Türkiye özellikle elektrik alanında büyük yol katetmiştir. TEİAŞ Türkiye’nin gururu olmuştur" dedi.

TEİAŞ Genel Müdürü Kemal Yıldır, Türkiye Sanayici İş Kadınları ve İş Adamları Konfederasyonu Başkanı ve aynı zamanda Türkiye Konfederasyonlar Topluluğu Genel Başkanı Nezaket Emine Atasoy Hanımefendinin, TEİAŞ Genel Müdürlüğüne yapmış olduğu ziyaretinden dolayı memnuniyetini dile getirdi. Kemal Yıldır, TEİAŞ’ın son zamanlarda yapmış olduğu yatırımlardan bahsederek, "Tüm çalışanlarımız ve mercilerimiz ile halkımıza hizmet etmekteyiz ve bundan sonrada hizmet etmeye devam edeceğiz" dedi.