Pursaklar Sanayici ve İşadamları Derneği (PUSİAD) tarafından düzenlenen istişare toplantısına katılan Pursaklar Belediye Başkanı Selçuk Çetin, “PUSİAD ilçemizde fark oluşturdu. Kendilerini tebrik ediyorum” dedi.

Pursaklar Belediyesi Abdurrahim Karakoç Kültür Merkezi’ndeki Tebessüm Düğün Salonu’nda 2’ncisi düzenlenen istişare toplantısında Belediye Başkanı Selçuk Çetin, sanayici ve işadamları ile buluştu. Yemekli toplantıya belediye meclis üyeleri, başkan yardımcıları ve çok sayıda işadamı ile sanayici katıldı. Toplantıda konuşan Başkan Çetin, Pursaklar’ın hızlı bir değişim yaşadığını, Cumhurbaşkanı Recep Tayip Erdoğan’ın ilçeyi ziyaretindeki “Pursaklar sürekli bir değişim içinde” sözlerine atıf yaparak anlattı. Çetin, “PUSİAD üyelerimizin gayretini takdir ediyorum. İlçemizde bir fark oluşturdular. Hepimiz birbirimize destek olarak Pursaklar’ı bu noktaya getirdik. Bu bir bayrak yarışıdır. Pursaklar’daki değişimi Sayın Cumhurbaşkanımız da ifade ettiler. İlçemizi birlik ve beraberlik içinde daha ileri noktalara taşıyacağız. Bu tür toplantıların yapılması önemlidir" diye konuştu.

PUSİAD Başkanı Evser Aydemir ise, Türkiye’nin yükselen ekonomik gelişmesine dikkat çekerek, “PUSİAD olarak alışılagelmiş anlayışın dışında kültürel faaliyetleri de önemsiyoruz. Türkiye’nin yükselen ekonomisi küresel güçleri rahatsız etmiştir. Bizler de Pursaklar’daki kalkınmaya Sayın Belediye Başkanımız ile birlikte destek olmaya gayret ediyoruz” dedi.

Program tasavvuf musikisi ve semazen gösterisi ile son buldu.