Pursaklar Belediye Başkanı Selçuk Çetin, belediyenin hanım evlerindeki kursiyerleri ziyaret ederek çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Pursaklar Belediye Başkanı Selçuk Çetin, Başkan Yardımcıları Nedim Erçetin, Seyit Mehmet Gümüş ve beraberindeki heyet ile birlikte Nezaket Hanımevi’ni ziyaret etti. Çok sayıda kursun bulunduğu sınıfları tek tek gezen Başkan Çetin, İngilizce, dikiş nakış ve bilgisayar kursuna katılan hanımlarla sohbet edip, talepleri dinledi. “Pursaklar Belediyesi olarak hanım kardeşlerimiz için elimizden gelen en iyi hizmeti sunmaya gayret ediyoruz. Bu mekanlara hep birlikte sahip çıkmamız gerekiyor” diyen Çetin, bu tür kurslarla hanımların hem meslek edindiğini hem de aldıkları sertifikalarla iş sahibi olup ev ekonomisine katkı sunduklarına dikkat çekti.

Ziyaret sonunda pastacılık kursuna katılan hanımlar sürpriz yaparak, Başkan Çetin ve beraberindeki heyete kendi elleriyle yaptıkları pastayı ikram etti. Belediyenin hizmetlerinden memnun olduklarını belirten hanımlar, Başkan Çetin’e teşekkür etti.