Gölbaşı Belediye Başkanı Fatih Duruay, AK Parti Ankara İl Başkanlığı tarafından düzenlenen Dünya Engeliler Günü Programı’na katıldı.

Altınpark’ta AK Parti Ankara İl Başkanlığı tarafından düzenlenen programa, AK Parti Ankara Milletvekilleri Emrullah İşler, Fatih Şahin ve Ülker Güzel, Gölbaşı Belediye Başkanı Fatih Duruay, Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül, Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak,Sosyal Hizmetler Eğitim ve Yardım Vakfı Onursal Başkanı Nevin Gökçek ve AK Parti Ankara İl Başkanı Nedim Yamalı ile Yönetim Kurulu Üyeleri, İlçe Teşkilat Başkan ve Yöneticileri ile engelliler ve engelli aileleri katıldı.

AK Parti Ankara Milletvekili ve Başbakan Yardımcısı Emrullah İşler programda, engelli bireylerin sosyal yaşamda yaşadıkları zorluklardan söz ederek, salonda bulunan engelli bireylere, "Enerjinizi, aşkınızı kaybetmeyin, Allah’a emanet olun" sözleriyle desteklerini ifade etti.

Öte yandan, Sosyal Hizmetler Eğitim ve Yardım Vakfı Onursal Başkanı Nevin Gökçek de Cumhurbaşkanı sayın Erdoğan’a, AK Parti hükümetine ve AK Partili Belediye Başkanlarına engelli ailelerinin yanında olmalarından ötürü engelli aileleri adına teşekkürlerini ileterek, "Allah bu acıları göremeyen gönlü engelli olanlardan bizi korusun" dedi.

BAŞKAN DURUAY TEKERLEKLİ SANDALYE VERDİ

Düzenlenenetkinlikte Gölbaşı Belediye Başkanı Fatih Duruay, etkinlikte dağıtılan bir adet tekerlekli sandalyeyi, engelli bir çocuğa kendi elleriyle vererek, oturmasını sağladı. Etkinlikte Ankara’da ikamet eden engelli vatandaşlara 25 akülü tekerlekli sandalye ve 75 adet tekerlekli sandalye dağıtımı yapıldı. Engelliler günü nedeniyle düzenlenen program, engelli vatandaşlar ve çocuklardan oluşan müzik korosu ile devam ederken, halk oyunları gösterileri ile son buldu.