Gölbaşı Belediye Başkanı Fatih Duruay, Karaali Mahallesi’nde Karaali Yatılı İlköğretim Bölge Okulu öğrencileri ile birlikte fidan dikti.

Karaali Mahallesi’nde bulunan ormanlık alanın, geçtiğimiz aylarda çıkan yangın sonucunda bir kısmının yanmasının ardından Gölbaşı Belediyesi harekete geçerek, ormanın yanan bölgesinde ağaçlandırma çalışması başlattı. Yapılan ağaçlandırma çalışmasında Gölbaşı Belediye Başkanı Fatih Duruay, Karaali Yatılı İlköğretim Bölge Okulu öğrencileri ile birlikte fidan dikti ve fidanlara can suyu verdi. Başkan Duruay açıklamasında ise, “Ormanlık alanın adı bundan sonra Karaali Yatılı İlköğretim Bölge Okulu Ormanı olsun” dedi.

BAŞKAN DURUAY OKULU ZİYARET ETTİ

Gölbaşı Belediye Başkanı Duruay, fidan dikme programının ardından, Karaali Yatılı İlköğretim Bölge Okulu’nu ziyaret ederek öğrenciler ile sohbet etti. Öğrencilerin istek ve önerilerini dinleyen Başkan Duruay, “ Okulumuzun birçok eksiklerini tespit ettik. Okulumuz için gerekli çalışmalara da kısa zamanda başlayarak öğrencilerimizi mağdur etmeyeceğiz” ifadelerini kullandı. Başkan Duruay ziyaretinde öğrencilere hediyelerin yanı sıra, Konya gezisi sözü de verdi. Başkan Duruay ziyaretin ardından öğrenciler ile birlikte hatıra fotoğrafı çektirdi.