Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül, Berberler ve Kuaförler Federasyonu Başkanı Bayram Karakaş ve yönetim kurulu üyelerini makamında ağırladı.

Ziyarette Mamak sınırları içerisinde bulunan 420 berber ve kuaförün sorunlara masaya yatırıldı. Federasyon başkanı ve yönetim kurulu üyelerinin kendisini ziyaret etmesinden son derece memnun kaldığını dile getiren Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül, “Bizler her zaman esnafımızın yanında olduk. Değişen Mamak’la birlikte esnafımızın da hizmet anlayışı ve kalitesi her geçen gün daha da artıyor. Esnafımızın sorunlarının çözümü noktasında üzerimize düşen çalışmaları yapıyoruz” dedi.

Mamak sınırları içerisinde faaliyet gösteren esnafın Mamak Belediyesi’nin yapmış olduğu hizmetlerden son derece memnun olduğunu kaydeden Berberler ve Kuaförler Federasyonu Başkanı Karakaş, Ocak ayı içerisinde büyük bir organizasyona imza atacaklarını belirtti. Karakaş, “Mamak’ta hizmet veren berber, kuaför ve güzellik uzmanlarını Mesut Akgül ile bir araya getireceğiz. Programı esnaf vuslatı olarak adlandırıyoruz” dedi.