Ankara Büyükşehir Belediye Meclisi’nde ilçe belediyelerinin bütçe görüşmeleri devam ediyor. Çankaya, Çamlıdere, Çubuk, Elmadağ, Mamak ve Etimesgut belediyelerinin bütçeleri oy birliği ile kabul edildi.

Meclis 2. Başkan Vekili Nail Çimen başkanlığında gerçekleşen toplantıda, ilçe belediyelerinin 2014 mali yılı bütçelerine ilişkin Plan ve Bütçe Komisyonu raporları görüşüldü. Bütçe maddelerinin ayrı ayrı okunarak kabul edilmesinin ardından Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül, Çankaya Belediye Başkanı Alper Taşdelen, Çubuk Belediye Başkanı Tuncay Acehan, Elmadağ Belediye Başkanı Gazi Şahin ve Çamlıdere Belediye Başkanı Hazım Caner Can, gösterilen destek için meclis üyelerine teşekkür ettiler ve Meclis’ten onay alan bütçelerin ilçelerine ve Ankara’ya hayırlı olmasını dilediler. Belediye başkanları konuşmalarında bir gelenek olduğu üzere Meclis üyelerine yemek daveti çağrısında da bulunurken, Çankaya Belediye Başkanı Alper Taşdelen, Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül ile ortak yemek daveti teklifinde bulundu.

Büyükşehir Belediye Meclis toplantıları, diğer ilçeler ile Büyükşehir Belediyesi, EGO ve ASKİ’nin bütçe görüşmeleri ile devam edecek.