Keçiören’de pazar yerlerini yaşam alanına çevirerek haftanın yedi günü hareketli olmasını sağlayan Zümrüt Yaşam Alanları’nın üçüncüsü olarak hizmete giren Çaldıran Zümrüt Yaşam Alanı, vatandaşlardan büyük ilgi gördü.

Vatandaşların gönül rahatlığıyla bir yandan alışverişlerini yaparken bir yandan da Keçiören Belediyesi tarafından verilen diğer hizmetlerden de yararlanabildiği Çaldıran Zümrüt Yaşam Alanı, Keçiörenlilerin gönlünü kazandı. Haftanın yedi günü kültürel ve sanatsal faaliyetlere ev sahipliği yapan yaşam alanında kreş, çocuk oyun alanı ve keyifli bilgilendirme sohbetlerine tanıklık edecek mekanlar dahil yer detay düşünüldü. Mahallenin sosyal ve kültürel hayatına hareket getiren Çaldıran Zümrüt Yaşam Alanı, içerisinde 11 derslik ve bir toplantı salonu bulunan Keçiören Meslek Edindirme Kurs Merkezi (KEÇMEK), 6 ofis, sivil toplum kuruluşlarının kullanabileceği 2 toplantı salonunu içeren STK çalışma merkezi, 2 düğün salonu, zabıta noktası, kısa süreli çocuk bakım merkezi, bay-bayan ve engelliler için tuvaletler ve bebek bakım odasından oluşuyor.

Keçiören Belediyesi’nin hayata geçirdiği Zümrüt Yaşam Alanları projesi büyük beğeni topluyor. Yaşam alanlarını zenginleştiren bu proje ile ilgili Keçiörenliler, “Haftanın bir günü pazar kurulup sonra atıl duran yerleri yaşam alanlarına dönüştürerek, bizleri ve çocuklarımızı düşünen belediyemize teşekkür ediyoruz” dediler.