Engelli Kamu Çalışanları Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği (ENKAMUDER), Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar’ı ziyaret ederek, engellilere verdiği desteklerden dolayı teşekkür etti.

ENKAMUDER Başkanı Bülent Kapu ve yönetim kurulunun ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Yaşar, “Hepimiz potansiyel engelliyiz, yarın ne olacağını Allah’tan başka kimse bilemez. Onun için engellilerin yaşam hakkının da sağlıklı vatandaşlar kadar olduğunu unutmadık. Mümkün olduğu kadar engelli yaşamını kolaylaştırmaya çalıştık” dedi.

Kamu kurumları içerisinde engelli statüsünde görev yapan memur ve işçilerin haklarını koruyarak, hukuksal boyutta bilgi sahibi olabilmeleri için çalışmalar yaptıklarını belirten Kapu ise, “Engelli işçilerin görev yaptıkları kurumlar içerisinde verimliliğin artırılmasına yönelik olarak da çalışmalar yapıyoruz. Amacımız, geleceğin Türkiye’sinde engellinin önündeki engellerin kalktığı sosyal bir yaşam tesis etmek, engellinin bir köşeye atılmaktan kurtarıldığı, ekonomik özgürlüğüne kavuştuğu, toplumla kaynaştığı bir ortam yaratabilmektir” diye konuştu.

Öte yandan Motorlu Araç Satıcıları Federasyonu (MASFED) Yönetim Kurulu Başkanı Aydın Erkoç ve yönetim kurulu üyeleri de Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar’ı ziyaret etti.