Eski Beypazarı Devlet Hastanesi arazisi üzerindeki taşınmazlarla birlikte Beypazarı Belediyesi’ne devredildi.

Beypazarı ilçe merkezinde yer alan Beypazarı Devlet Hastanesi’nin, Boztepe mevkiinde yeni modern bir binaya taşınması sonrası atıl durumda kalan ve madde bağımlılarının yuvası haline gelen, bundan önceki tahsis ve satış işlemlerinin sonuçsuz kaldığı eski Beypazarı Devlet Hastanesi arazisi, Beypazarı Belediye Başkanı Tuncer Kaplan’ın sürdürdüğü girişimler sonucu, üzerinde bulunan taşınmazlarla birlikte Beypazarı Belediyesi’ne devredildi.

Bizzat Maliye Bakanı tarafından çok kıymetli olduğu gerekçesiyle tahsislerin bu güne kadar reddedildiği arsa için, önce Milli Emlak Genel Müdürlüğü, akabinde Müsteşarlık makamı ve son olarak Başbakanlığın imzaladığı evrak, akşam saatlerinde Beypazarı Belediyesi’ne ulaştı.

Beypazarı Belediye Başkanı Tuncer Kaplan konu ile ilgili yaptığı açıklamada, "Ankara’da birçok bürokratın kapısını aşındırdık. Geceli gündüzlü görüşmelerimizi sürdürdük, ilçemizin geleceği için büyük önem arz eden bu hususta sonuç almanın mutluluğunu yaşıyoruz. İlçemizin menfaati için bu arazi ile ilgili çok güzel düşüncelerimiz, büyük projelerimiz var. Destek veren, emeği geçen tüm bürokratlarımıza teşekkür ediyor, Beypazarımıza Hayırlı olmasını diliyorum" dedi.