Gölbaşı Belediyesi okullara yönelik destek hizmetlerini sürdürüyor. Gölbaşı Belediyesi, Cemil Yıldırım Ortaokulu’na 21 adet bilgisayar masası ve Kütüphane dolabı desteği verdi.

Gölbaşı Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, Cemil Yıldırım Ortaokulu’na kütüphane dolabı ve 21 adet bilgisayar masasını kendini imkânları ile yaparak okula teslim etti.

Gölbaşı Belediye Başkanı Fatih Duruay yapmış olduğu açıklamasında, daha sağlıklı ve estetik açıdan daha güzel bir eğitim öğretim adına Belediye olarak üzerlerine düşen görevi yapmanın mutluluğunu yaşadıklarını söyledi. Başkan Duruay istek ve talepler doğrultusunda belediye imkânları dâhilinde okullara yönelik yapılan desteklerin devam edeceğini belirtirken, “Elimizden geldiği sürece eğitim kurumlarımızın yanında olmaya devam edeceğiz. Genç nesillerin kaliteli ve uygun ortamda eğitim görmeleri önceliğimizdir” ifadelerini kullandı.

Cemil Yıldırım Ortaokulu Müdürü Mustafa Balkış’da Gölbaşı Belediyesi’nin yapmış olduğu desteklerden dolayı Gölbaşı Belediye Başkanı Fatih Duruay’a ve Gölbaşı Belediyesi’ne teşekkür ederek, “ Okulumuzun ihtiyacı olan kütüphane raflarını ve bilgisayar masalarını Gölbaşı Belediyesi kısa sürede yaparak okulumuza teslim etti. Cemil Yıldırım Ortaokulu olarak Gölbaşı Belediyesi’nin eğitime vermiş oldukları desteklerden dolayı teşekkür ederiz” dedi.