Gölbaşı genelinde yapılan asfalt, bordür, kilitli parke, yapı ve onarım ile yol yapım çalışmalarında Gölbaşı Belediyesi başarılı çalışmalarını sürdürüyor.

Gölbaşı’nda Nisan ayından bu yana merkez mahalleleri ile köyden mahalleye dönen beldelerde yapılan çalışmalarda şu ana kadar 142 bin ton asfalt serimi gerçekleştirildi. Yine Nisan ayından bu yana gerçekleştirilen yapım ve onarım işlemlerinde ise ekiplerce 2 bin 775 metre bordür ve kilitli parke mahalle, cadde ve parklarda kullanıldı. Ayrıca belediye sınırları içerisinde 15 bin metrestabilize yol yapan ekipler, yolların yapımı için ise 65 bin metreküp stabilize serdi.

“AMAÇ RAHAT BİR KIŞ GEÇİRMEK”

Gölbaşı Belediye Başkanı Fatih Duruay, ekiplerin ilçe merkezinde ve diğer mahallelerde çalışmalarına ara vermeden hızla devam ettiğini belirterek, “Gölbaşı genelinde alt yapısı tamamlanan yeni yollarda asfalt çalışmalarımız devam ediyor. Ayrıca bozuk ve yeni asfalt ihtiyaç duyulan yerlerde de ekiplerimiz çalışıyor. Yapılan çalışmalarla birlikte Gölbaşımızda asfaltsız yol, kaldırımsız sokak kalmayacak. Asfalt ekiplerimiz hedeflediğimiz asfalt çalışmalarını kış aylarına kadar sürdürecek. Vatandaşlarımızın rahat bir kış geçirmesi ve daha konforlu ulaşım sağlamaları için var gücümüzle çalışacağız” dedi.