Gölbaşı Belediyesi Örencik Mahallesi’nde 1800 m2 büyüklüğünde olacak parkın yapımına başladı.

Gölbaşı Belediyesi Örencik Mahallesi’ne 1800 m2 genişliğinde olacak parkın yapımına başladı. Örencik Mahallesi’nde yapılan parkın inşaat çalışmaları hızla sürerken park, yapım çalışmaları tamamlandıktan kısa bir süre sonra hizmete açılacak.

Gölbaşı Belediyesi tarafından yapılan park, toplamda 1800 m2 olacak ve parkın içersinde 675 m2 yeşil alan, 260 m2 alan içerisinde çocuk oyun alanı, 260 m2 alan içerisinde fitness grupları, 4 adet kamelya, oturma grupları, 220 adet ağaç ve çalı fidanı bulunacak.

ÖRENCİK’E HAYIRLI OLSUN

Gölbaşı Belediye Başkanı Fatih Duruay; Örencik Mahallesi parkımız Örencikli vatandaşlarımıza ve yavrularımıza hayırlı uğurlu olsun diyerek, “Örencik mahallesi parkımızın inşaat çalışmaları hızlı bir şekilde devam ediyor. Parkımız Örencik Mahallesi’ne yakışır bir park olacak. Parkımız içerisinde bulunacak olan çocuk oyun gruplarında çocuklarımız rahat rahat oynama fırsatı bulacaklar. Fitness alanında ve yürüyüş parkurunda vatandaşlarımız rahat bir şekilde sporlarını yapacak. Parkımızın kısa sürede inşaat çalışmalarını tamamlayarak değerli Gölbaşı halkımızın hizmetine açacağız” ifadelerini kullandı.