Ankara Halk Ekmek Fabrikası, üçüncü satış mağazasını, Büyükşehir Belediye Binası önünde açtı. Belediye personeli ile Büyükşehir’e gelen vatandaşlar da artık, Halk Ekmek’in yeni satış mağazasında üretimi yapılan dumanı üstünde simit ve poğaçalardan alarak, çay eşliğinde kahvaltılarını yapma imkanı bulacaklar. Mağazada ayrıca gün boyu Halk Ekmek’in ucuz, hijyenik ve sağlıklı ekmeklerinin satışı da yapılacak.

07.00-17.30 saatleri arasında hizmete açık olan yeni satış mağazasında her türlü ekmek ve çeşitleri ile sıcak simit ve poğaçanın taze sıcak şekilde satışı yapılıyor. Ankara Halk Ekmek Fabrikası’nın üçüncü Satış Mağazasını hizmete açtıklarını ifade eden Büyükşehir Belediyesi Halk Ekmek Fabrikası Genel Müdürü Ali İlkbahar, satış mağazalarının vatandaşta ve belediye personelinde büyük memnuniyet uyandırdığını söyledi.

Ankara’nın çeşitli yerlerinde Satış Mağazalarının açılışına devam edileceğinin de altını çizen İlkbahar, simit ve poğaçaların yeni satış mağazasında pişirilerek halka anında taze ve sıcak ürünler sunulduğunu kaydederek, “Ürünlerimiz her yerde olduğu gibi Büyükşehir Belediyesi personelimiz ve Belediyeye gelen vatandaşlar tarafından da çok büyük ilgi gördü. Konumu itibariyle yakın çevresinde simit, poğaça vb. ürünlerin satışı olmayan belediye binamızın ön kısmına açtığımız bu satış mağazası ile hem personel istediği anda sıcak çayı ile birlikte sıcacık simit ve poğaça alabilecekler hem de akşam iş çıkışı taze, hijyenik, doğal ve sağlıklı Ankara Halk Ekmek çeşitlerinden alarak evlerine gidebilecekler” diye konuştu.

Büyükşehir Belediyesi’ne gelen vatandaşların da evlerine ekmek alıp götürmenin yanı sıra sıcak çay eşliğinde dumanı üzerinde simit ya da poğaça yiyebileceklerini ifade eden Ali İlkbahar, “Belediye çalışanları ile buraya gelen vatandaşlar ilk günden satış mağazamıza yoğun ilgi gösterdi” dedi.