Türkiye Sanayici İş Kadınları ve İş Adamları Konfederasyonu Başkanı ve aynı zamanda Türkiye Konfederasyonlar Topluluğu Genel Başkanı sayın Nezaket Emine Atasoy, DSİ Genel Müdürü Akif Özkaldı’yı ziyaret etti.

Türkiye Sanayici İş Kadınları ve İş Adamları Konfederasyonu Başkanı ve aynı zamanda Türkiye Konfederasyonlar Topluluğu Genel Başkanı sayın Nezaket Emine Atasoy, son zamanlarda DSİ’nin yatırımlarına değindi. Başkan Atasoy, "DSİ Türkiye’de büyük yatırımlar yapmıştır. DSİ ülkemizin kalkınmasına katkı sağlamakla beraber başka diyar, dünya milletlerinin kalkınmasına da katkı sağlamıştır. DSİ’nin Afrika’da, K.K.T.C.’de yapmış olduğu yatırımlar ve çalışmalar taktire şayandır" dedi.

DSİ Genel Müdürü Arif Özkaldı ise, "Öncelikle Türk iş dünyasının genel başkanının DSİ Genel Müdürlüğüne yapmış olduğu ziyaretin memnuniyetini dile getiriyorum. D.S.İ. Cumhuriyet tarihinin en büyük yatırımlarını Ak Parti hükumetleri dönemlerinde yapmıştır" diye konuştu.

Akif Özkaldı, D.S.İ.’nin yatırımlarını başkan Atasoy ile paylaştı. Akif Özkaldı, Türkiye Sanayici İş Kadınları ve İş Adamları Konfederasyonu’nun organizasyonlarına ve faaliyetlerine değinerek, ‘’Çalışmalarınız ve faaliyetleriniz ülkemizin kalkınmasına milletimizin huzur ve refahının artmasına katkı sağlamaktadır’’ dedi.