Belediye hizmetlerinin kent estetiği ile uyumuna önem veren Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak, park ve yeşil alanları çevreleyen duvarlar ile demir parmaklıkları rengarenk CNC dubalar ile değiştiriyor.

CNC dubalar estetik görünümleri ve renkli LED ışıklandırma sistemleri ile Keçiören gecelerine ayrı bir renk katıyor. LED ışıklandırma sayesinde 12 çeşit renk verebilen paslanmaz çelik CNC dubalar dayanıklılığıyla da dikkat çekiyor. Keçiören gecelerini görsel bir şova dönüştüren dubalar aynı zamanda yüzde 40’a varan oranda enerji tasarrufu sağlıyor. Duvarların ve demir parmaklıkların yerini alan dubalar, park ve bahçelerin güzelliğinin dışarıdan görülmesine de imkan tanıyor. Kimi park ve bahçelerde iki duba arasındaki mesafe 2 metre iken, bazı yerlerde ise 3 metreyi buluyor. Keçiören Belediyesi şu ana kadar Botanik Parkı yürüyüş yolu, Subayevleri Ahmet Önder Parkı, Toygar İlköğretim karşısı Süleymaniye Parkı, Deniz Dünyası etrafı, Ali Özaydın Parkı, Fatih Terim Parkı, Eşref Bitlis Parkı, Bülent Ay Parkı, Hayati Tokgöz Parkı, Hasan Açıkgöz Parkı ve Aşağı Eğlence Yavuz Sultan Selim Parkı etrafını CNC dubalar ile çevirdi.

Keçiören Belediyesi olarak yatırım yaparken her türlü detayı göz önünde bulundurduklarını ifade eden Belediye Başkanı Mustafa Ak, “Her kentin kendine özgü bir dokusu vardır. Keçiörenimizin de estetik ve şık bir görünümde olması için çalışıyoruz. Tesisleri, parkları ve yeşil alanları ile çok güzel bir Keçiören olsun istiyoruz. Bu durum ilçe belediye başkanlarına büyük ödevler yüklüyor. Bunun için yatırımlarımızı yaparken kent estetiğini korumak ve daha da güzelleştirmek önceliğimiz oluyor” dedi.