Mamak’ta binlerce kişiyi tiyatroyla buluşturan Mamak Belediyesi Kent Tiyatrosu mahkumlar için bir kez daha perde açacak.

Mamak Belediyesi Kent Tiyatrosu, Sincan’da bulunan Ankara Çocuk ve Gençlik Kapalı Cezaevi’nde kalan mahkumlar için ’Çocuğum’ adlı oyunu sahneleyecek. Kent Tiyatrosu oyuncularının birbirinden güzel oyunları sanatseverlerle buluşturduğunu kaydeden Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül, “Daha önce de çeşitli kurumlardan gelen talepleri karşılayan Kent Tiyatrosu bir kez daha cezaevinde sahneye çıkacak. Cezaevinde bulunan tutuklu ve mahkumlara moral olmak istiyoruz" dedi.

Ünlü Amerikalı vodvil yazarı Margaret Mayo tarafından yazılan Çocuğum adlı oyunun yönetmenliği, Mamak Belediyesi Konservatuvarı Tiyatro Bölüm Başkanı Kenan Olpak tarafından yapılıyor. Evlilik ilişkisi ve kıskançlık üzerine yazılmış en iyi komedilerden biri olan oyunda, eşinin kıskançlık krizlerinden kurtulmak için sürekli yalan söyleyen ve her yalanını bir başka yalanla kapatmaya çalışan bir kadının neden olduğu olaylar dizisi esprili bir dille ele alınıyor.