Mamak’ta beş ay önce kurulan Kırşehirliler Derneği Genel Başkanı Recep Dedebali ve yönetim kurulu üyeleri, Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül’ü makamında ziyaret etti.

Son derece sıcak ve samimi bir ortamda gerçekleşen ziyarette dernek çalışmaları hakkında bilgi alan Akgül, Türkiye’nin farklı bölgelerinde yaşamış insanların bir araya gelerek oluşturdukları yardımlaşma ve dayanışma derneklerinin sosyal yapıyı güçlendirdiğini kaydetti. STK’ların faaliyetlerini çok önemsediklerini belirten Akgül, "Dernekler ve sivil toplum kuruluşları ile beraber hareket ederek, Mamak için çalışmaya devam edeceğiz" dedi.

Akgül, “Türkiye’nin her bölgesinden Mamak’a gelen kardeşlerimizle bir masanın etrafında oturarak, aynı hisleri taşıyoruz. Kırşehirliler bizim için önemli. Bölgeye yapılacak her türlü hizmette birlik ve beraberlik içerisinde çalışacağız. Ziyaretiniz ve desteğiniz için çok teşekkür ederim. Mamak’ı inşallah hep birlikte kalkındıracağız” dedi.

Kırşehirliler Derneği Genel Başkanı Dedebali de, derneğin yeni kurulmasına rağmen son derece aktif bir şekilde çalıştığını belirterek, Akgül’ün gerek sivil toplum kuruluşlarıyla, gerekse halkla kurduğu dirsek temasını hiç kesmediğini kaydetti.