Türkiye Konfederasyonlar Topluluğu Genel Sekreteri Ferudun Cevahiroğlu, ‘’29 Kasım’da Ankara’da yapılacak Orta Doğu Barış Zirvesine Konfederasyonlarımız tam kadro katılacaktır’’ dedi.

Türkiye Konfederasyonlar Topluluğu Genel Sekreteri Ferudun Cevahiroğlu, ‘’Türkiye Sanayici İş Kadınları ve İş Adamları Konfederasyonu Başkanı ve Türkiye Konfederasyonlar Topluluğu Genel Başkanı Nezaket Emine Atasoy ve Arap Devletler Ligi Türkiye Temsilcisi Büyükelçi Mohamed el-Fatah Naciri başkanlığında, Arap Devletler Ligine üye 22 Arap devletinin ve uluslararası toplum liderlerinin katılımıyla gerçekleşecek, Orta Doğu Barış Zirvesine, Konfederasyonlar Toluluğuna Üye Konfederasyonlarımız tam kadro katılacaklardır’’ dedi.

Genel Sekreter Cevahiroğlu, Genel Başkan Nezaket Emine Atasoy ve Büyükelçi Mohamed El Fatah Naciri’nin başkanlığında düzenlenecek olan Orta Doğu Barış Zirvesi Orta Doğu Barışına ve Dünya Barışına büyük katkı sağlayacaktır. Kendilerini insanlığın çıkarlarına ve dünyanın barışına adamış, her iki mümtaz şahsiyet Nezaket Emine Atasoy ve Mohamed El Fatah Naciri’yi Türkiye Konfederasyonlar Topluluğu adına kutluyoruz’’ dedi.