Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Ankara İl Başkanı Fatih Çetinkaya, teşkilat olarak her an seçime hazır olduklarını, önümüzdeki genel seçimlerin de Türkiye için çok önemli olduğunun bilinciyle çalıştıklarını söyledi.

Ankara’da belediye meclis üyelerinin eğitim sertifikası töreninde konuşan Çetinkaya, Ankara’nın sorunlarına her zaman sahip çıktıklarına dikkat çekerek, “Hedefimiz 2015 seçimlerinde tek başına iktidar olmaktır. Çünkü, aziz Türk milletinin kurtuluşu Milliyetçi Hareket Partisi’ndedir” dedi.

Ankara İl Teşkilatı olarak eğitim çalışmalarına ağırlık verdiklerini belirten Çetinkaya, seçimlere en iyi şekilde girmek adına kadın kollarının ve belediye meclis üyelerinin eğitimini gerçekleştirdiklerini ifade ederek, “Birlik ve beraberlik içinde sonuç alabilmek için sürekli hem ilçe teşkilatlarımız, hem Ankara il teşkilatımız çeşitli sosyal aktiviteler içerisinde bulunuyorlar. Gündemi çok iyi takip ediyoruz” diye konuştu.

MECLİS ÜYELERİNE SERTİFİKA

MHP Genel Merkezi Gün Sazak Konferans Salonu’nda Ankara İl Başkanlığı’nın çalışmalarının takdiminin ardından MHP Ankara İl Başkanlığı tarafından belediye meclis üyeleri için düzenlenen “Yerel Yönetimler Uygulamalı Belediye Mevzuatı, İletişim, Zaman Yönetimi ve Yerelde Siyaset” konulu eğitim programının sertifika ve plaket töreni gerçekleştirildi. Sertifika ve plaket törenine MHP Ankara İl Başkanı Fatih Çetinkaya, Genel Başkan Yardımcıları Yıldırım Tuğrul Türkeş, Zuhal Topçu, Mevlüt Karakaya, Sadir Durmaz, Emin Haluk Ayhan, MYK üyeleri, milletvekilleri, belediye başkanları, Ankara İl Başkan Yardımcıları ve Yönetim Kurulu üyeleri, ilçe başkanları, kadın kolları yöneticileri, sivil toplum kuruluşlarının genel başkanları ve yöneticileri, şube başkanları ile çok sayıda partili katıldı.